Зимовий салат Олів’є рецепт

Універсальний салат на всі випадки життя це звичайно це він – легендарний салат Олів’є. Особливо актуальний як ви розумієте в період зимових свят. Адже використовувані при його приготуванні інгредієнти, а це в основному овочі вкрай необхідні в зимовий період. Так само в нього кладуть ковбасу, рибу і навіть как не странно гриби. Заправляють його як сметаною так і майонезом а можна і будь-яким йогуртом.

Смак цього салату багатьом знайомий з дитинства і сплутати його з іншим не можна. Адже це смак свята, будь то новий рік чи Різдво. тому до цього салату у нас особливе ставлення. І жоден святковий стіл не обходиться без цього сімейного салату. Не дивлячись на те що є основною так званий класичний рецепт салату Олів’є. Проте кожна господиня має в своєму запасі свій улюблений рецепт який відточували роками. Необхідні інгредієнти і їх кількість в салаті. Що і забезпечувало йому певні смакові нотки. І так сьогодні ми будемо готувати зимовий і одночасно святковий салат Олів’є.

Необхідні інгредієнти

  • Триста грам будь-якого вареного м’яса
  • Шість морквин
  • Шість картоплин
  • Шість солоних огірків
  • Шість яєць
  • Одна цибулина
  • Майонез
  • Консервований горошок
  • Спеції

Приготування зимового салату Олів’є

Спочатку ми відваримо картоплю і моркву. Коли вони будуть готові ми охолодити їх і очистимо від шкірки. Після цього по режим їх на кубики. Далі беремо відварене м’ясо по можливості її може замінити і ковбаса. А за бажанням можна залишити і м’ясо і ковбасу в місці. І краще що б ковбаса була копченої. Що додасть салату особливу пікантність. Копчені нотки в зимовому салаті це особливий шик будь-якої господині бажає здивувати родичів і свою сім’ю. Далі відварюємо яйця, по готовності очищаємо їх від шкаралупи і нарізаємо їх кубиками.

Далі беремо огірки, так як вони солоні їх потрібно добре промити а потім так само нарізати кубиками. Всі інгредієнти салату складаємо в каструлю. Відкриваємо банку горошку зливаємо з нього рідину вона нам не знадобитися і відправляємо горошок в каструлю. Туди ж відправимо нарізану нами цибулину. Додамо майонез спеції ще раз спробуємо на смак і приберемо салат на пару годин в холодильник. Після чого розкладаємо по тарілках і насолоджуємося смаком Олів’є. Так само що б в зимові вечори в будинку був повний тепловий комфорт вам потрібно буде купити котел Лемакс. Комфортна температура в будинку смачний салат Олів’є що ще потрібно людині що б зустріти один з зимових свят!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.