Жюльєн в баклажанах — Рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
50 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 5
Закуски Овочі

Баклажан — універсальний овоч, який можна тушкувати, запікати, смажити, фарширувати, готувати на грилі і пару.Деякі умільці навіть роблять з нього десерти. Але самим популярним способом є обсмажування. На жаль, при цьому баклажан вбирає багато масла і переходить з розряду корисних продуктів в розряд шкідливих. Тому рекомендуємо вам запікати баклажани в духовці.

Ми підготували для вас найбільш вдалий, на нашу думку, рецепт грибного жюльєна в баклажанах. Повірте, такої смакоти з овочів ви ще не пробували!


Інгредієнти для рецепта


Баклажан — 5 шт.

Печериці — 10 шт.

Цибуля — 2 шт.

Сметана — 3 ст. л.

Паприка — 2 трісок.

Соняшникова олія — 1 ст. л.

Чорний перець (мелений) — по смаку

Сіль — по смаку


Як приготувати


·  1 Промийте баклажани. Розріжте їх уздовж, разом з плодоніжкою. Посоліть і змастіть маслом.

·  2 Змастіть форму для запікання олією. Викладіть баклажани і запікайте їх 15 хвилин при температурі 180 градусів.

·  3 В цей час дрібно наріжте шампіньйони, трохи обсмажте на сковороді. Додайте нарізану цибулю. Смажте його до напівпрозорості. Посоліть і поперчіть. Посипте солодкою паприкою.

·  4 Дістаньте баклажани і за допомогою чайної ложки видаліть м’якоть. Подрібніть її і додайте на сковороду до цибулі і печерицям. Обсмажте пару хвилин.

·  5 Додайте в суміш сметану. Перемішайте начинку і нафаршируйте нею баклажанові човники.

·  6 Натріть твердий сир і посипте їм страву. Надішліть форму в духовку ще на 7 хвилин.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.