Жюльєн в картоплі

Жюльєн в картоплі
Гарніри
45 хвилин
Середньо
Порцій: 3
ЗАКУСКИ

У Франції жюльєном називають особливий спосіб нарізки молодих овочів, але в нашому розумінні цей термін означає щось інше: блюдо з вершкового соусу з грибами під рум’яної сирної скоринкою.

Апетитне частування прийнято подавати в якості гарячої закуски в спеціальному посуді, кокотнице, але сьогодні ми хочемо познайомити читачів з незвичайною інтерпретацією страви – жюльєном в картоплі. Виходить вершково, ароматно і дуже-дуже ситно!

складові

Картопля 3 шт. Вершкове масло 70 г печериці 400 г Цибуля 1 шт. Пшеничне борошно 0,5 ст. л. молоко 250 мл Твердий сир 100 г сіль за смаком Чорний перець (мелений) за смаком

приготування

Вимийте картоплю, розріжте навпіл, ложкою або спеціальним ножем дістаньте серединку, залишивши по краях приблизно 0,5 см. Викладіть половинки в каструлю, влийте воду, щоб рівень був трохи вище середини наступного кокотніци. Варіть близько 7 хвилин.

Тонко наріжте гриби, подрібніть цибулю. Розтопіть на сковороді 50 г вершкового масла, додайте цибулю, обсмажте його, потім додайте гриби. Накрийте сковороду кришкою, тушкуйте на повільному вогні 5-7 хвилин. Змішайте молоко і борошно, влийте суміш в сковороду, перемішати. Додайте сіль і перець.

Картоплини-кокотніци викладіть в змащений маслом деко, потім рівномірно розподілите по ним начинку. Духовку розігрійте до 200 градусів, відправте в неї деко з жюльєном на 25 хвилин. Дістаньте картопляні човники і присипте тертим сиром. Поверніть в духовку ще на 5 хвилин. Готово!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.