Журавлинний соус до м’яса — Рецепт приготування

журавлинний соус до м'яса рецепт приготування

Тип:
Інше
Час:
30 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 4
Соуси

Правильно підібраний соус здатний творити з стравою чудеса. Журавлинний соус, наприклад, чудово збагачує смак м’яса. Цю кисло-солодку заправку американці зазвичай подають до індички на День подяки.

Журавлинний соус настільки хороший, що нагадує варення, а все завдяки головного інгредієнта. Ягоди журавлинимістять величезну кількість органічних кислот і відмінно підвищують імунітет! Використовуйте для соусу стиглу журавлину, вона відрізняється яскравим бордовим кольором. В крайньому випадку можна взяти заморожені ягоди.

Хоча зазвичай цю заправку подають до м’яса, вегетаріанцям напевно припадуть до смаку макарони з журавлинним соусом.


Інгредієнти для рецепта


Журавлина — 3 скл.

Вода — 2 скл.

Апельсиновий сік — 2 ст. л.

Цукор — 6 ст. л.

Сіль — 1 трісок.


Як приготувати


·  1 В середню каструлю налийте воду, висипте туди журавлину, додайте цукор і сіль.

·  2 Варіть соус на повільному вогні. Вода випарується, а журавлина почне виділяти пектин. Нехай кипить близько 20 хвилин. Потім зніміть каструлю з вогню.

·  3 Додайте апельсиновий сік, перемішайте. Соус готовий!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.