Жульєн з куркою і грибами – рецепт приготування

Жульєн з куркою і грибами - рецепт приготування

Жульєн – це традиційна страва французької кухні, яка через свою простоту і оригінальность завойовує все більше і більше шанувальників у всьому світі. Всі рецепти приготування складаються з різної варіації нарізки свіжих овочів, грибів і м’яса. Як м’ясо найчастіше використовують м’ясо курки, яке більш делікатесне, що особливо характерно для вишуканої французької кухні. А жульєн з куркою і грибами є мабуть найпоширенішою стравою з усього розмаїття рецептів жульєну.

Готують жульен зазвичай в кокотницах. У них власне і подають на стіл готовий жульєн. І так, якщо ви вирішили урізноманітнити своє меню за допомогою приготування такогої оригінальної і смачної страви як жульен, то ви точно не пошкодуєте, що вибрали саме його. І так, для приготування жульєну з куркою і грибами необхідний набір певних продуктів.

Інгредієнти для приготування жульєну:

• 500 грам м’яса курки і грибів.
• 200 грам сиру твердих сортів.
• 150 грам цибулі.
• 250 грам сметани.
• Сіль, масло вершкове і перець.

Як приготувати жульєн з куркою і грибами

1) Спершу ми беремо цибулю, очищаємо її і дрібно ріжемо.

2) Викладаємо приготовану нами цибулю на добре розігріту сковороду і обсмажуємо її до золотистого кольору на маслі. При появі золотистого кольору припиняємо обсмажування, так як завдання цибулі – відтінити смак жульєну.

3) Далі до цибулі в сковороду додамо нарізану нами курку і гриби.

4) Все це злегка солимо і перчимо і починаємо обсмажувати до повної готовності м’яса курки. Форми для подачі жульєну змащуємо маслом і викладаємо в них рівномірну кількість обсмажених нами продуктів.

5) Після цього зверху заливаємо наші продукти приготованим нами заздалегідь соусом або можна просто полити його сметаною, а зверху посипаємо натертим твердим сиром.

6) Далі ставимо наші формочки з жульєном у заздалегідь розігріту духовку приблизно на п’ятнадцять хвилин. Готовність жульєну визначаємо по появі зверху красивої золотистої скоринки. Після цього жульен можна виймати і подавати на стіл. Смачного!

Жульєн з куркою і грибами — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.