Желейний торт з фруктами – рецепт приготування

Зазвичай святковий торт складно назвати легким стравою. А все через дріжджового тіста, жирного крему, глазурі і багато чого іншого. Але ось торт з желе – це зовсім інша справа. По-перше, він менш калорійний, по-друге, готується на раз-два. Як то кажуть, все геніальне – просто!

Тому ми пропонуємо вам поповнити кулінарну книгу чудовим рецептом. Спробуйте приготувати желейний торт з фруктами, який підкорює серце з першого шматочка!


Інгредієнти для рецепта


консервовані персики – 300 г

вершки – 300 мл

желатин – 1 ст. л.

персикове желе – 90 г


Як приготувати


·  1. Персики наріжте часточками і викладіть на дно. Можете поекспериментувати і взяти інші фрукти.Щоб подача десерту була більш оригінальною, візьміть фігурну форму.

·  2. Приготуйте желе відповідно до інструкції. Остудіть його і дайте трохи загуснути, але не повністю.Ложкою перекладіть масу на фрукти. Надішліть в холодильник.

·  3. Розведіть желатин. В цей час збийте вершки в густу стійку піну.

·  4. Акуратно змішайте вершки з желатином. Викладіть масу на повністю застигле желе. Якщо у вас є час, можна зробити кілька фруктових шарів.

·  5. Дайте желе застигнути в холодильнику. Дістаньте застиглий торт, перевернувши його догори дном на тарілку.

Підключайте фантазію і прикрашайте торт без випічки так, як ваша душа забажає. Використовуйте ягоди, фрукти, шоколадну або кокосову стружку. Головне – поставтеся до цього з душею!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.