Желейний торт з фруктами і бісквітом – рецепт приготування

Десерт – це окреме мистецтво, останній штрих трапези, який залишає солодке післясмак. Існує величезна безліч кондитерських виробів, але торт можна справедливо назвати самим вишуканим втіленням солодощі.

Ніхто не знає, хто і як давно винайшов десерт, але точно відомо, що Франція – законодавиця кондитерської моди. Вона стала однією з перших країн, в яких були винайдені всі основні складові десертів: бісквіт, желе, безе, карамель, різні креми. Серед багатьох десертів особливе місце займають суфле і желейні торти.

«З Смаком» поділиться з тобою рецептом однієї з найсмачніших французьких солодощів.


Інгредієнти для рецепта


сметана – 900 г

цукор – 300 г

яйце – 3 шт.

Пшеничне борошно – 200 г

апельсин – 3 шт.

мандарини – 3 шт.

банан – 150 г

Консервовані ананаси – 150 г

желатин – 50 г

ванілін – 2 г

сода – 1 ч. л.


Як приготувати


·  1. Розчиніть желатин у воді згідно з інструкцією. Через 40 хвилин підігрійте желатин до повного розчинення, але не кип’ятіть. Після цього обов’язково остудіть желатинову суміш.

·  2. Змішайте яйця, 100 г цукру, соду і борошно для бісквіта. Вилийте тісто у форму і випікайте при 180 градусах 15 хвилин.

·  3. Поки бісквіт печеться, очистіть фрукти. Наріжте апельсини кружальцями, ананаси і банани – кубиками, а мандарини розберіть на часточки.

·  4. Збийте сметану з 200 г цукру, додайте ванілін і остиглий желатин.

·  5. Викладіть третину фруктів на дно форми зі знімними бортиками. Наступним шаром викладіть половину бісквіта, зверху – другу третину фруктів.

·  6. Залийте все кремом.

·  7. Викладіть другу половину бісквіта. Решта фрукти покладіть останнім шаром.

·  8. Накрийте торт харчовою плівкою і поставте в холодильник. За ніч він застигне і залишиться тільки дістати його з форми вранці. Для цього потрібно буде від’єднати бортики і акуратно перевернути торт на блюдо.

Приготування кондитерських виробів часто асоціюється з трудомістким і тривалим процесом, але желейний торт не відніме у вас ні хвилини зайвого часу. Цим легким десертом з тропічними нотками неможливо об’їстися, а підходить він до будь-якого столу.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.