Желейний торт з апельсинами — Рецепт приготування

желейний торт з апельсинами рецепт приготування

Тип:
Десерти
Час:
150 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 5
Десерти Дитячі страви Торти

«Зі Смаком» хоче поділитися з вами чудовим десертом, який особливо сподобається любителям желе, адже саме воно відіграє тут головну роль.

Цей легкий торт з апельсиновим акцентом особливо доречний у тих випадках, коли хочеться чогось солодкого і не дуже калорійного. Такий десерт з желе відмінно освіжає в жарку погоду, дарує заряд позитиву і може стати окрасою будь-якої вечірки. Шалено красиво буде виглядати цей торт, якщо ви додасте в желе скибочки апельсина або іншого улюбленого фрукта!


Інгредієнти для рецепта


Сметана – 600 г

Печиво – 200 г

Апельсинове желе – 90 г

Апельсин – 1 шт.

Цукор – 125 г

Желатин – 25 г

Ванільний цукор – 1 ч. л.


Як приготувати


·  1 Залийте желатин теплою водою і залиште на півгодини.

·  2 Приготуйте апельсинове желе (інструкцію можна знайти на пакетику з желе).

·  3 Наріжте апельсини, викладіть їх на дно форми і залийте готовим желе.

·  4 У чистій мисці збийте міксером сметану з цукром і ванільним цукром. Туди ж додайте готовий желатин і покришіть печиво.

·  5 Ретельно перемішайте готову масу і викладіть її на застигле желе. Залиште торт застигати в холодильнику.

·  6 Щоб отримати готову страву, поставте форму з тортом на хвилину в гарячу воду, потім переверніть.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.