Зелений борщ на сироватці – рецепт приготування

Зелений борщ приходить на зміну бурякового, який вже встиг набриднути за всю зиму. Погодьтеся, якщо за стіл вас запрошує тарілочка ароматного зеленого борщу з відвареним яйцем в середині, значить, на дворі довгоочікуване літо. Пора б згадати про рецепт його приготування!

Навіть таке звичайне блюдо можна зробити оригінальним, додавши в нього молочну сироватку. Цей інгредієнт оттенит кислоту щавлю, ніжність картоплі і яєць. А запах сироватки в такому борщі зовсім не відчувається. Варто спробувати!


Інгредієнти для рецепта


вода – 3 л

Молочна сироватка – 1 л

свинячі ребра – 300 г

Картопля – 8 шт.

Цибуля – 1 шт.

яйце – 3 шт.

морква – 2 шт.

щавель – 1 Пуч.

кріп – 1 Пуч.

Лавровий лист – 2 шт.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

Соняшникова олія – 2 ст. л.

сметана – 8 ст. л.


Як приготувати


·  1. Ребра спочатку залийте проточною водою, доведіть до кипіння, злийте воду. Залийте 3 л питної води, посоліть і варіть до готовності, періодично знімаючи піну.

·  2. Дістаньте ребра, а в бульйон налийте сироватку, доведіть рідину до кипіння.

·  3. Очистіть картопля, морква, відварені яйця. Картопля наріжте кубиками, відправте в каструлю.Варіть до напівготовності.

·  4. Цибулю дрібно наріжте, моркву натріть на тертці, потім обсмажте овочі на сковороді з соняшниковою олією. В кінці обсмажування додайте сметану, все перемішайте.

·  5. Ножем подрібніть кріп і щавель, яйця наріжте кубиками (за бажанням їх можна додати пізніше).

·  6. У каструлю відправте зажарку зі сметаною, зелень, яйця, лавровий лист, поперчіть. Варіть борщ ще хвилин 10. Готово!

Якщо вам вже захотілося спробувати нову версію зеленого борщу, не забудьте зберегти корисний рецепт в закладках!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.