Збірна м’ясна солянка — Рецепт приготування

Тип:
Перші страви
Час:
220 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 4
М’ясо Супи

Солянка — традиційне російське блюдо, яке поєднує в собі компоненти щів і розсольнику. В цей суп обов’язково додають багато прянощів та зелені. Солянка буває м’ясної та рибної. В м’ясну традиційно додають кілька видів м’яса, шинку, ковбасу та сосиски.

«Зі Смаком» підготував для вас один з варіантів збірної м’ясної солянки. До складу цього супу входять яловичина, реберця, шинка і копчена ковбаса. Солянка — страва, яка виручить вас після свят. Адже в холодильнику завжди залишаються закуплені до святкового столу м’ясні копченості.


Інгредієнти для рецепта


Яловичина – 600-700 г

Копчені реберця – 300 г

Шинка – 200 г

Ковбаса копчена – 200 г

Цибуля – 2 шт.

Огірки солоні – 2-4 шт.

Оливки – 100 г

Каперси – 50-70 г

Томатна паста – 2 ст. л.

Соняшникова олія – 2 ст. л.

Вершкове масло – 1 ст. л.

Петрушка – по смаку

Сіль – по смаку

Чорний перець (горошком) – по смаку


Як приготувати


·  1 Промийте яловичину і реберця, складіть їх в каструлю, залийте водою і доведіть до кипіння.

·  2 Зніміть піну, додайте до яловичині і ребрер очищену цибулину і варіть бульйон 2 години на слабкому вогні.

·  3 За 15 хвилин до готовності посоліть бульйон, додайте лавровий лист і кілька горошин перцю.

·  4 Дістаньте яловичину і реберця, цибулину і процідіть бульйон.

·  5 Відварену яловичину, м’ясо з реберець, шинку, ковбасу і солоні огірки наріжте соломкою.

·  6 Викладіть огірки на сковороду, додайте кілька ложок бульйону і припустіть 5-7 хвилин.

·  7 Перекладіть огірки в каструлю з бульйоном і поставте його на повільний вогонь.

·  8 Очистіть цибулину і наріжте її кубиками або півкільцями.

·  9 На сковороді розігрійте вершкове масло разом з олією, викладіть цибулю, посоліть, поперчіть і обсмажте до м’якості.

·  10 Після цього додайте до цибулі томатну пасту, перемішайте і вилийте соус в бульйон.

·  11 Покладіть в каструлю м’ясо, ковбасу і шинку.

·  12 Після цього додайте оливки, можна навіть влити трохи розсолу від оливок в бульйон.

·  13 Додайте каперси, перемішайте, посоліть і поперчіть за смаком.

·  14 Вимкніть вогонь і дайте солянці настоятися хвилин 15.

·  15 Подавайте солянку з часточкою лимона і сметаною.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.