Заварний крем для торта — рецепт приготування

заварний крем для торта рецепт приготуванняТип: Інше
Час: 15 хвилин
Складність: Середньо
Порцій: 10

Що може звучати смачніше і солодше, ніж словосполучення «заварний крем»?! Те, що в нашому розумінні являє собою заварний крем, світові кулінари називають «кастард». Базовий крем готують на основі молока (вершків), жовтків і цукру.

Існує ще один різновид заварного крему під назвою «патисьер». Головна відмінність в тому, що в останній додають загусники: крохмаль або борошно.

Як же приготувати смачний заварний крем?

Вибирайте тільки саме якісне та свіже молоко. Щоб молочний смак був більш ніжним, додайте вершки.

Заварний крем — це основа для багатьох десертів. Ви можете знайти багато рецептів заварного крему, але більшість з них лякають складністю. Ми хочемо поділитися з вами простим і надійним рецептом, який ще жодного разу не підводив.

Для прошарку тортів зазвичай використовують крем більш густої консистенції з додаванням рисового, кукурудзяного або картопляного крохмалю, а також борошна.

Інгредієнти для рецепта

  • Молоко — 1 скл.;
  • Яєчний жовток — 2 шт.;
  • Цукор — 1 скл.;
  • Пшеничне борошно — 2 ст. л.;
  • Вершкове масло — 200 г;
  • Ванільний екстракт — 1 ч. л.

Як приготувати

1) Збийте жовтки з цукром, додайте ванільний екстракт (за бажанням), всипте борошно.

2) Доведіть молоко до кипіння. Влийте в нього збиті жовтки.

3) Ретельно перемішайте масу і варіть на середньому вогні, постійно помішуючи. Коли крем почне кипіти, можна знімати з вогню. Додайте вершкове масло і збийте крем міксером.

Заварний крем для торта — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Комментарии закрыты.