Заварне тісто — Рецепт приготування

заварне тісто рецепт приготування

Тип:
Інше
Час:
65 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 5
Вегетаріанські

Навіть самі звичні страви мають свої секрети, завдяки яким вони виходять приголомшливими на смак. Приміром, є секрет у приготування вареників і пельменів. Щоб тісто вийшло вдалим, потрібно об’єднати хороший рецепт і свої кулінарні навички. З першим ми вам із задоволенням допоможемо.

Візьміть на озброєння цей чудовий рецепт заварного тіста. З ним неймовірно приємно працювати, а ще воно дуже смачне! Що пельмені, вареники, все виходить чудовим. Також з такого тіста можна приготувати чудові хінкалі і манти.Спробуйте!


Інгредієнти для рецепта


Пшеничне борошно — 3 скл.

Вода — 1,5 скл.

Яйце — 1 шт.

Соняшникова олія — 3 ст. л.

Сіль — 0,5 ч. л.


Як приготувати


·  1 Просійте борошно в миску. Змішайте її з дрібною сіллю. Зробіть посередині поглиблення. Туди влийте соняшникову олію.

·  2 Потім — закипілу воду. Швидко перемішайте до отримання маси однорідної консистенції. Дайте їй трохи охолонути.

·  3 злегка Збийте яйце, піна не повинна з’явитися. Вилийте його в тісто. Знову перемішайте і замісіть тісто. Спочатку тісто може розпадатися, але через хвилину воно вийде однорідним.

·  4 Покладіть тісто в миску, накрийте рушником. Дайте йому постояти півгодини.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.