Запіканка з рису — Рецепт приготування

запіканка з рису рецепт приготування

Тип:
Гарніри
Час:
40 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 4
Крупи М’ясо

Часто відварені крупи не з’їдаються повністю, а на наступний день вони втрачають свої смакові якості або просто вже не хочеться їх вживати. Для таких випадків в «Зі Смаком» знайдеться парочка рецептів, які не дадуть пропасти полежавшим продуктів. Наприклад, можна приготувати з них гречаники або сирники.

Поповнить скарбничку подібних страв і рисова запіканка. Її основний інгредієнт — відварений рис (саме такий вказаний в інгредієнтах), свіжий або вчорашній. Таку запіканку можна приготувати навіть на сніданок: поживне і збалансоване страва не дасть прокинутися почуття голоду до самого обіду. Моцарелу можна замінити будь-яким іншим вершковим сиром або плавленим сирком.


Інгредієнти для рецепта


Рис – 4 скл.

Моцарелла – 250 г

Шинка – 100 г

Морква – 1 шт.

Петрушка – 0,5 пуч.

Яйце – 2 шт.

Молоко – 1 скл.

Твердий сир – 100 г

Сіль – по смаку

Чорний перець (мелений) – по смаку


Як приготувати


·  1 Моцарелу натріть на тертці або порвіть руками, сиру моркву натріть на крупній тертці, шинку наріжте дрібними кубиками, петрушку подрібніть. Змішайте зазначені інгредієнти з відвареним рисом і гарненько перемішайте.

·  2 Яйця збийте за допомогою блендера, додайте тертий твердий сир, влийте молоко, посоліть і поперчіть.

·  3 Форму для запікання змастіть маслом, викладіть рисову масу і залийте яєчної сумішшю. Надішліть форму в духовку, розігріту до 200 градусів і випікайте протягом 30 хвилин.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.