Запіканка з м’ясом — рецепт приготування

З одного боку, немає нічого простішого м’ясної запіканки. З іншого, і це блюдо можна зробити святковим, незвичайним і неповторним. Одним з таких рецептів запіканки з вами поділиться редакція «Зі смаком».

З першого погляду може здатися, що це просто запіканка з сиром, так як його має бути багато. Під засмаженою скоринкою нудиться м’ясний фарш, дбайливо захований в яєчні білки. Звучить приголомшливо, а на смак ще краще.

Це оригінальне блюдо вимагає трохи часу і легко ділиться на порції. Все разом і робить його ідеальним для подачі на великий сімейний стіл.


Інгредієнти для рецепта


молоко — 500 мл

Яловичий фарш — 250 г

Твердий сир — 250 г

Біле сухе вино — 150 мл

сіль — за смаком

яйце — 5 штук.

Томатний соус — 4 ст. л.

Пшеничне борошно — 2 ст. л.

Цибуля — 1 шт.

Чорний перець (мелений) — за смаком

Вершкове масло — 30 г


Як приготувати


·  1. Поставте яйця варитися і займіться цим м’яса. Розподіліть його по розігрітій сковороді і приступайте до обсмажуванні. Тим часом наріжте цибулю і додайте його до м’яса.

·  2. Яйця розрізати навпіл. Дістаньте жовтки, потріть їх на тертці і додайте до фаршу. Тепер наповніть фаршем половинки, використовуючи всю начинку.

·  3. Розтопити вершкове масло і всипте борошно. Обсмажте її пару хвилин, повільно влийте молоко і помішуйте соус бешамель, поки він не загусне.

·  4. У змащену форму викладіть яйця з фаршем, потім залийте їх соусом і рясно посипте сиром.Запікайте в духовці 10 хвилин при 180 градусах.

Краще використовувати яловичий фарш, оскільки він менш жирний, має насичений смак. Можливий і класичний варіант суміші яловичого і свинячого фаршу. Краще робити його власноруч. Ще одна хитрість: чим більше сиру, тим соковитіше вийде запіканка. Збережіть наш рецепт, щоб здивувати близьких цікавою подачею відомого страви!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.