Запіканка з картоплі і фаршу — рецепт приготування

У кожної господині в засіках знайдеться небагато картоплі, а в морозилці фаршу. Тому блюдо, про який ми сьогодні розповімо, цілком можна вважати доступним і легким у приготуванні.

Картопляна запіканка з фаршем — повноцінна вечеря для зголоднілого гостя: ароматна, ситна і неймовірно смачна!


Інгредієнти для рецепта


Картопля — 7 шт.

свинячий фарш — 600 г

морква — 1 шт.

Зелена цибуля — 0,5 Пуч.

яйце — 1 шт.

сметана — 6 ст. л.

Помідори черрі — 10 шт.

петрушка — 0,5 Пуч.

молоко — 50 мл

Твердий сир — 100 г

сіль — за смаком

Чорний перець (мелений) — за смаком

Соняшникова олія — 2 ст. л.

орегано — 0,25 ч. л.


Як приготувати


·  1. Картопля очистити, нарізати кружечками, потім посоліть, викладіть на деко, застелене пергаментом. Збризніть картопля маслом і оперувати в розігріту до 200 градусів духовку на 15-20 хвилин.

·  2. На сковороді підсмажте фарш, потім додайте терту моркву і подрібнену цибулю, посоліть, поперчіть, добре перемішайте.

·  3. Яйце змішайте зі сметаною, потім введіть суміш в фарш, посоліть і поперчіть. Додайте дрібно нарізану петрушку і помідори черрі.

·  4. Форму для запікання змастіть, викладіть на дно половину картоплі, потім викладіть фарш, присипте орегано і помістіть зверху залишився картопля.

·  5. Сметану змішайте з тертим сиром, викладіть на запіканку. Надішліть блюдо в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.

З картопляної запіканки влітку відмінно поєднуються легкі салати зі свіжих овочів, а взимку салати з відвареного буряка. Берті собі на озброєння цей рецепт, а також діліться ним з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Комментарии закрыты.