Запіканка з гарбузом і горіхами – рецепт приготування

Корисна гарбуз до смаку не всім, але це легко виправити, адже можна приготувати з барвистого овоча щось солоденьке. Сирна запіканка з гарбузом і горіхами – відмінне доповнення до ранкової кави або просто ситний перекус на ланч.

Консистенція у такого десерту щільна. Якщо ви любите більш пишну структуру, перед додаванням яєць в тісто, розділіть їх на білки і жовтки, потім окремо збийте.


Інгредієнти для рецепта


Сир – 400 г

гарбуз – 200 г

Грецькі горіхи – 0,5 скл.

Вершкове масло – 150 г

яйце – 2 шт.

сметана – 100 г

цукор – 150 г

Ванільний цукор – за смаком

Пшеничне борошно – 2 ст. л.


Як приготувати


·1 Змішайте сир, цукор і ванільний цукор, додайте яйця, 100 г м’якого вершкового масла, борошно і сметану. Змішайте всі інгредієнти за допомогою погружной насадки блендера.

·2 Гарбуз наріжте кубиками, відправте на розігріту сковороду з вершковим маслом. Додайте волоські горіхи, трохи обсмажте.

·3 У змащену форму для випічки викладіть половину сирної маси і обсмажену гарбуз з горіхами. Залийте начинку залишилася масою.

·4 Надішліть запіканку в розігріту до 180 градусів духовку на 35 хвилин.

Остигнула гарбузову запіканку присипте цукровою пудрою і подавайте до чаю. Якщо у вашій родині не дуже люблять гарбуз, беріть собі на озброєння наш рецепт і не забудьте зберегти його в закладках.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.