Запіканка з фаршу – рецепт приготування

Зазвичай фарш використовують як начинку для млинців, пирогів, чебуреків і багатьох-багатьох інших страв. У новому рецепті від «З Смаком» все навпаки!

Пропонуємо приготувати страву, де фарш грає роль соковитою оболонки, – м’ясну запіканку. Зробити її можна як з свинячого, так і з яловичого або змішаного фаршу.


Інгредієнти для рецепта


Яловичий фарш – 700 г

Цибуля – 1 шт.

Панірувальні сухарі – 100 г

яйце – 4 шт.

часник – 2 зуб.

бекон – 120 г

Вершковий сир – 200 г

Твердий сир – 100 г

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·  1. У фарш додайте подрібнену цибулю, панірувальні сухарі, 1 яйце, пропущений через прес часник, сіль і перець. Все добре перемішайте.

·  2. Викладіть фарш в форму для запікання, в середині зробіть поглиблення за допомогою ложки.

·  3. Бекон наріжте тонкими пластинами, застеліть ними поглиблення, потім викладіть вершковий сир.

·  4. Поверх викладіть скибочки твердого сиру і вилийте решту яєць.

·  5. Надішліть запіканку в духовку, розігріту до 180 градусів, на 50 хвилин. Готово!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.