Запіканка з фаршу і картоплі – рецепт приготування

Напевно, кожна господиня хоча б раз потрапляла в таку ситуацію: затрималася на роботі, вийшла – а магазин закритий. Доводиться варити «кашу з сокири» з тих продуктів, які можна знайти в холодильнику або кухонному шафці.

Ця запіканка – якраз такий варіант. Картопля, жменю фаршу, трохи сиру і приправ – ситна вечеря для всієї родини готовий!


Інгредієнти для рецепта


Яловичий фарш – 200 г

Мал – 150 г

Картопля – 500 г

морква – 1 шт.

Цибуля – 0,5 шт.

вода – 1 скл.

сметана – 2 ст. л.

Соняшникова олія – 2 ст. л.

Твердий сир – 50 г

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

Прованські трави – за смаком

Томатна паста – 1 ст. л.


Як приготувати


·1 Дрібно наріжте цибулю і натріть моркву. Обсмажте на сковорідці. Відваріть рис.

·2 Посоліть і поперчіть фарш. Додайте обсмажені овочі і рис. Сформуйте з маси невеликі кульки.

·3 Розріжте картопля навпіл і наріжте півкільцями. Змастіть форму соняшниковою олією. Викладайте фрикадельки, чергуючи їх з картоплею.

·4 Надішліть блюдо в духовку, розігріту до 180 градусів, на 20 хвилин. Змішайте сметану з водою, томатною пастою, сіллю і перцем. Дістаньте запіканку, полийте отриманим соусом і поставте назад ще на 15 хвилин.

·5 Натріть на крупній тертці сир. Посипте їм блюдо і запікайте ще 5 хвилин.

Подавайте блюдо, посипавши його зеленню – від цього смак тільки виграє. Насолоджуйтесь смачним блюдом і діліться його рецептом з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.