Запечений з картоплею лосось – рецепт приготування

Лосось – риба, яка приносить дуже багато користі людському організму, тому що в ньому міститься велика кількість омега-3 жирних кислот, вітамінів і антиоксидантів. М’ясо лосося корисно для нирок, а також воно уповільнює процеси старіння.

Щоб зберегти максимум корисних речовин в цьому продукті, його краще варити або запікати в духовці і уникати смаження. Сьогодні «З Смаком» пропонує вам простий рецепт лосося з картоплею, який дозволить вам отримати відразу і основне блюдо, і гарнір.


Інгредієнти для рецепта


філе лосося – 1 г

Картопля – 0,5 кг

Помідори черрі – 6 шт.

Цибуля – за смаком

стебло селери – 1 шт.

Чорний перець (мелений) – за смаком

розмарин – за смаком

сіль – за смаком

Оливкова олія – 5 ст. л.


Як приготувати


·  1. Філе лосося наріжте великими шматочками, після посоліть і поперчіть. Залиште на півгодини.

·  2. Помідори розрізати на 4 частини, а селера тонкими шматочками поперек.

·  3. Картоплю відварити прямо в шкірці до напівготовності, остудіть його, очистіть і наріжте кружальцями.

·  4. У мисці змішайте картоплю, розтертий розмарин, сіль, оливкова олія. Додайте помідори, цибуля, селера і перемішайте.

·  5. Розподіліть овочі по листу, а на них викладіть рибу. Надішліть деко в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.

Таке рибну страву можна приготувати не тільки на свято, але і щоб просто побалувати своїх близьких смачненьким. Збережіть цей рецепт в закладках і розкажіть про нього своїм друзям!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.