Запечені помідори з сиром — рецепт приготування

Запечені помідори з великою кількістю соковитої сирної начинки — закуска, яка підкорить будь-якого!Відмінне доповнення до м’яса, птиці або як самостійну страву на сніданок.

Орегано чудесним чином відтіняє смак помідорів і моцарели. Кольори, аромат, смак … Вся палітра італійської кухні в одній страві. Гріх не спробувати, тим більше що готувати його елементарно. Швидше приступимо ж!


Інгредієнти для рецепта


помідор — 3 шт.

Тісто для піци — 300 г

шинка — 150 г

моцарелла — 150 г

Оливкова олія — 3 ст. л.

сіль — за смаком

Чорний перець (мелений) — за смаком

орегано — 1 ст. л.


Як приготувати


·  1. Зріжте у помідорів верхівку і за допомогою ложки вийміть м’якоть.

·  2. Тісто розкачати, за допомогою чашки виріжте 3 кола, оберніть ними помідори. Щоб тісто краще трималося, можете закріпити його зубочистками.

·  3. Розімніть моцарелу, додайте оливкову олію, сіль, перець за смаком.

·  4. Всередину кожного помідора помістіть трохи нарізаної дрібно шинки, потім пюре з моцарелли.Посипте орегано. Помістіть в духовку на 20 хвилин при температурі 180 градусів.

До речі, з витягнутою м’якоті помідорів можна приготувати чудову сальсу для брускетту. Наріжте її кубиками, приправити сіллю, перцем, додайте подрібнений базилік і пару крапель оливкової олії.Викладіть на підсмажені скибочки багета. Почастуєте друзів цієї смакотою!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.