Запечене сало – рецепт приготування

Любителі сала однозначно оцінять новий рецепт! А ті, хто ще не розкуштував цей продукт, точно стануть його шанувальниками. Запечене в фользі сало з ароматними спеціями і часником стане обов’язковою закускою кожного застілля, ні з якою магазинної нарізкою не порівняти.

Для шикарного результату перевагу віддавайте салу з м’ясним прошарком. Можете використовувати готову суміш спецій або скласти букет на свій розсуд. Паприка, коріандр, чорний мелений перець, імбир, лавровий лист підійдуть ідеально.


Інгредієнти для рецепта


Сало – 1,5 кг

часник – 7 зуб.

Гірчиця – 20 г

сіль – за смаком

Приправа для м’яса – 2 ст. л.


Як приготувати


·  1. Сало розріжте на невеликі шматки, щедро нашпигуйте часником, обсипте спеціями, потім змастити гірчицею з усіх боків.

·  2. Загорніть сало в фольгу і помістіть в холодильник на ніч.

·  3. На ранок дістаньте згортки з холодильника, помістіть їх в духовку і запікайте 30-40 хв. при 200 градусах. Потім розгорніть фольгу і готуйте ще 10 хвилин, щоб утворилася красива рум’яна кірочка.

Така закуска смачна і в гарячому, і в холодному вигляді, прекрасно зберігається в холодильнику, але навряд чи їй доведеться затриматися там надовго … Сало виходить надзвичайно м’яким, шкірка практично сама відходить. Обов’язково приготуйте це чудове блюдо і не забудьте поділитися рецептом з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.