Запечене куряче філе з яблуками — Рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
30 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 2
Курка

Курка — продукт, з якого можна приготувати сотні, а то й тисячі страв, і всі вони будуть різними. Сьогодні «Зі Смаком» пропонує вам приготувати страву з птиці, яка підкорила всю нашу редакцію!

Ароматне яблуко, соковите куряче філе під апетитним соусом з томатів і часнику — ідеальне поєднання для вечері.Таке блюдо чудово підійде для затишного вечора в колі сім’ї.

 

Інгредієнти для рецепта

 

Куряче філе — 300 г

Молоко — 70 мл

Яблуко — 1 шт.

Помідор — 1 шт.

Часник — 1 шт.

Цибуля — 0,5 шт.

Чорний перець (мелений) — по смаку

Приправа для курки — по смаку

Сіль — по смаку

 

Як приготувати

 

·  1Промийте куряче філе і просушіть його. Наріжте на шматочки середнього розміру.

·  2 Дістаньте з яблук серцевину і наріжте такими ж шматочками, як курку.

·  3 Подрібніть цибулю і смажте його разом з курячим філе близько 7 хвилин на середньому вогні, після чого додайте яблука і обсмажуйте ще хвилини 3.

·  4 Натріть на тертці помідор і перемішайте його з розчавленим часником, перцем, сіллю, спеціями і молоком.

·  5 Курку з яблуками викладіть в глибоку форму для запікання, залийте часниково-томатною пастою і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 10 хвилин.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.