Запечена свинина з овочами — Рецепт приготування

запечена свинина з овочами рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
80 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 4
М’ясо

З шматка свинини можна приготувати не тільки відбивні або котлети. «Зі Смаком» рекомендує вам спробувати приготувати запечену свинину з овочами, загорнуту в бекон. Це страва дійсно виглядає святково!

Бекон надає м’ясу апетитний запах і робить його дуже соковитим. А овочі прекрасно доповнюють свинину.Приготуйте таку страву, і ви переконаєтеся, що це один з кращих способів запекти свинину.


Інгредієнти для рецепта


Свиняча грудинка – 500 г

Помідор – 1 шт.

Цибуля – 1 шт.

Твердий сир – 100 г

Часник – 3 зуб.

Сіль – по смаку

Чорний перець (мелений) – по смаку

Бекон – 200 г


Як приготувати


·  1 Очистіть цибулю і наріжте його тонкими кружечками. Так само наріжте помідор.

·  2 Наріжте сир тонкими скибочками.

·  3 Подрібніть часник.

·  4 Промийте м’ясо і висушіть його. Зробіть надрізи ножем, щоб вийшла своєрідна гармошка.

·  5 В ці надрізи вставте нарізані овочі і сир. Натріть весь шматок м’яса сумішшю з перцю, солі і часнику.

·  6 Обмотайте м’ясо скибочками бекону і туго обв’яжіть ниткою.

·  7 М’ясо викладіть у форму для запікання, накрийте фольгою і відправте в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на годину.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.