Запечена морква – рецепт приготування

Сьогодні «З Смаком» познайомить вас з дивним блюдом вегетаріанської кухні – морквою, запеченої в медовій глазурі. Це здається неймовірним, але помаранчеву красуню можна зробити ще смачніше і ароматні.

Отже, щоб приготувати незвичайний десерт на диво всім гостям, вам знадобляться пряні сушені трави, мед і соковита морква розміром більше середнього. А тепер детальніше …


Інгредієнти для рецепта


морква – 1 кг

Вершкове масло – 6 ст. л.

Оливкова олія – 6 ст. л.

сіль – 1 ч. л.

розмарин – 1 ч. л.

чебрець – 1 ч. л.

орегано – 1 ч. л.

мед – 2 ст. л.

вода – 2 ст. л.

кунжут – 2 ст. л.


Як приготувати


·  1. Влийте в розігріту сковороду зі знімною рукояткою оливкова олія, потім розтопіть в ній вершкове масло.

·  2. Почистіть моркву і розріжте кожну на 4 частини. Підрум’яньте морква на сковороді з усіх боків.

·  3. Присипте морква спочатку розмарином, потім чебрецем, посоліть, додайте орегано. Зніміть рукоятку і відправте сковороду в розігріту до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин.

·  4. Мед розведіть водою і полийте моркву. Потім присипте блюдо кунжутом і поверніть в духовку ще на 10-15 хвилин.

Схожим чином можна приготувати і гарбуз, радимо зазирнути в цей чудовий рецепт. Якщо ідея вам сподобалася, не забудьте поділитися інформацією з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.