Запечена куряча грудка – рецепт приготування

Куряче філе – дуже цінний дієтичний продукт, який можна приготувати сотнею способів. І сьогодні «З Смаком» пропонує вам один з найпростіших і ефектних рецептів приготування курячої грудки.

4 найпростіших інгредієнта, близько години вашого часу і ситне, але некалорійне другу страву на вашому столі. Цей рецепт для ледачих обов’язково стане в нагоді всім, хто намагається скинути зайву вагу після свят.


Інгредієнти для рецепта


Куряче філе – 2 шт.

Болгарський перець – 2 шт.

сметана – 100 г

Гірчиця – 100 г

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·  1. Промийте курячі грудки і видаліть з них шкіру. Обсушити їх і зробіть в кожній половинці грудинки глибокі діагональні надрізи на відстані близько двох сантиметрів один від одного.

·  2. Промийте перець, очистіть його і наріжте довгими смужками. Після вставте смужки перцю в кожен надріз в курці.

·  3. Змішайте кетчуп зі сметаною, посоліть і поперчіть. Курячі грудки помістіть в форму для випічки, попередньо змастивши її олією, і змастіть грудки підготовленим соусом.

·  4. Розігрійте духовку до 200 градусів і відправте в неї курку. Верх форми потрібно прикрити фольгою на 20-30 хвилин, після зніміть фольгу. В цілому, таким курячим грудкам досить пекти 40-45 хвилин, інакше їх легко можна пересушити.

От і все! Соковита куряча грудка з апетитною скоринкою готова і ви можете насолодитися її ніжним смаком. Подавайте це блюдо зі свіжими овочами, зеленню або рисом.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.