Запечена картопля

Картопля — один з головних продуктів у нашому раціоні, не дарма його ще називають другим хлібом. Існує безліч рецептів його приготування. Але ми підготували для вас щось незвичайне. Познайомившись з цією ідеєю і втіливши її хоча б раз в життя, ви більше не захочете готувати цей продукт по-іншому.

Страва вийде не тільки приголомшливим на смак, але і красивою на вигляд. Ну що, починаємо?

Візьміть картоплю великого розміру. Зріжте з одного боку тонкий скибочку.

Маленьким ножем зробіть 5-6 кругових надрізів всередині. Все залежить від розмірів бульби.

Потім переверніть картоплю. Зробіть надрізи по колу, як на фото. Робіть невеликий відступ від центру. Центральна частина повинна залишатися цілою.

Знову переверніть картоплю.

Полийте картопля невеликою кількістю оливкової олії і присипте морською сіллю.

Викладіть бульби на пергаментний папір або фольгу. Запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 30 хвилин.

Дістаньте картопля і ще трохи полийте оливковою олією. Надішліть страву ще на півгодини в духовку.

Через годину дістаньте блюдо і посипте його тертим твердим сиром. Поставте дбати ще на 3-5 хвилин, щоб сир розплавився.

Картопля, приготовлений таким способом, пропікається по-іншому, тому має зовсім інший смак — ніжний, хрусткий одночасно.

Готувати такий запечена картопля тільки в перший раз складно. Коли ви навчитеся, це не буде забирати у вас багато часу.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.