Запечена картопля з грибами — Рецепт приготування

запечена картопля з грибами рецепт приготування

Тип:
Гарніри
Час:
60 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 3
Вегетаріанські Закуски Овочі

Картопля з грибами є неймовірно смачним блюдом, яке багато хто з нас готують постійно. На жаль, навіть улюблене частування може приїстися. Що робити в такому випадку? Просто готуйте його за різними рецептами, а також придумуйте цікаву подачу.

Ми підготували для вас чудову ідею приготування картоплі з грибами. Блюдо підійде для будь-якої ситуації. Воно виходить і красивим, і ситним. Готувати його — одне задоволення. Незважаючи на простоту, воно підходить для святкового столу. Багато хто вважає, що чим простіше блюдо, тим смачніше. Цей випадок тому підтвердження!


Інгредієнти для рецепта


Картопля – 5 шт.

Печериці – 200 г

Цибуля – 2 шт.

Майонез – 2 ст. л.

Твердий сир – 100 г

Сіль – по смаку

Чорний перець (мелений) – по смаку


Як приготувати


·  1 Розріжте варену картоплю навпіл. З кожної половинки дістаньте ложкою серединку. Вийде невелике поглиблення.

·  2 Обсмажте нарізані гриби і цибулю. Остудіть їх. Потім додайте майонез. Посоліть і поперчіть. Перемішайте.

·  3 Викладіть начинку в поглиблення картоплі, зверху присипте тертим сиром. Розкладіть картоплю на деку, змащеному олією.

·  4 Запікайте картопля з грибами при температурі 180 градусів близько 15 хвилин.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.