Запечена капуста — рецепт приготування

Страви з капусти не відрізняються різноманіттям. Зазвичай її готують з м’ясом або іншими овочами.Але на цей раз «З Смаком» представляє вашій увазі рецепт запеченої капусти, в якому ви знайдете тільки один продукт і приправи до нього.

Ніхто не знає, звідки це блюдо родом, адже запікати овочі разом і окремо люди здогадалися вже дуже давно. Однак печена капуста — безпрограшний варіант для перекусу і легкого гарніру, який особливо потрібен тим, хто стежить за фігурою.


Інгредієнти для рецепта


Оливкова олія — 4 ст. л.

Капуста білокачанна — 1 шт.

кмин — 1 ч. л.

сіль — за смаком

Чорний перець (мелений) — за смаком


Як приготувати


·  1. Виберіть середній качан капусти і наріжте його пластами товщиною 2 см.

·  2. Змастіть деко 2 столовими ложками оливкової олії. Викладіть капусту і змастіть її маслом, що залишилося. Посипте сіллю, перцем і кмином.

·  3. Запікайте 40-45 хвилин при 190 градусах.

В якості приправи згодиться не тільки кмин, але і насіння кропу, коріандр, різні види перцю. Подати гарячу капусту можна до м’яса або як легкого перекусу. Ще одне достоінтство цієї страви в тому, що підготовка до запікання займає не більше 5 хвилин. Не забудьте поділитися цим відкриттям зі своїми друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.