Багато хто з нас любить осінь за те, що нарешті-то можна починати готувати страву з коханою гарбуза. Цей продукт ідеально доповнює багато м’ясні шедеври… Гарбуз можна додавати в коктейлі, подавати замість гарніру, додавати в каші і просто запікати. А якщо регулярно снідати стравами з цього продукту, можна навіть гарненько схуднути.
Ми хочемо поділитися з вами дуже простим і швидким рецептом приготування гарбуза. Вам знадобиться всього 4 інгредієнта і 20 хвилин. Запечена гарбуз ніколи не набридне, адже її можна запікати з ароматними спеціями і улюбленими інгредієнтами. Не бійтеся, проявляйте фантазію, нарізуйте гарбуз так, як вам подобається, таке блюдо просто не можна зіпсувати!
Інгредієнти для рецепта
гарбуз – 1 шт.
Оливкова олія – 2 ст. л.
Морська сіль – за смаком
Панірувальні сухарі – 70 г
Як приготувати
·1 Візьміть гарбуз середнього розміру, вимийте її, розріжте навпіл, видаліть насіння і очистіть гарбуз від шкірки.
·2 Наріжте її продовгуватими часточками товщиною приблизно в 1 см.
·3 встелили деко пергаментом для запікання, помістіть на деко часточки гарбуза, змастіть їх оливковою олією, посипте сіллю і відставте в сторону на 10 хвилин.
·4 Посипте гарбуз панірувальними сухарями і відправте лист в розігріту до 180 градусів духовку на 10-12 хвилин. Поверхня гарбуза повинна покритися красивою золотистою скоринкою.
Вітаємо, шикарне блюдо з гарбуза готово! Рекомендуємо вам є його відразу після приготування, оскільки гарбуз, приготована таким чином, дуже швидко стає сухою. Якщо ви любите розмарин і корицю, сміливо додавайте їх в блюдо. Не бійтеся експериментувати, можете урізноманітнити гарбуз моцарелою. Смачного! Поділіться цим простим рецептом зі своїми друзями.