Запечена цвітна капуста зі спеціями — Рецепт приготування

Тип:
Гарніри
Час:
55 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 4
Веганські Вегетаріанські Овочі

З цвітної капусти можна приготувати масу дуже смачних страв, які не зашкодять вашій фігурі і принесуть організму тільки користь! Цей овоч можна приправити спеціями і підсмажити на грилі, зробити з нього апетитні котлети або просто запекти в духовці.

Сьогодні «Зі Смаком» пропонує вам рецепт запеченої в духовці цвітної капусти з гірчицею і спеціями. Ми вас запевняємо: настільки ароматного і смачного страви з овочів ви давно не куштували!


Інгредієнти для рецепта


Цвітна капуста – 1 шт.

Соняшникова олія – 1 ст. л.

Оливкова олія – 2 ст. л.

Кмин – 3 ч. л.

Кінза – 2 ст. л.

Діжонська гірчиця – 2 ст. л.

Сіль – 0,5 ч. л.

Лимонний сік – 2 ст. л.

Перець чилі – 2 ст. л.


Як приготувати


·  1 Розігрійте духовку до 230 градусів.

·  2 Відріжте у капусти листя і виріжте серцевину.

·  3 Змастіть капусту рослинним маслом і щедро її посоліть. Потім перекладіть на деко і відправте в духовку на 45 хвилин.

·  4 У невеликій мисці змішайте оливкова олія, лимонний сік, гірчицю, гострий червоний перець і кмин.

·  5 Дістаньте з духовки капусту, натріть її отриманою масою. Залиште на 5 хвилин, щоб капуста ввібрала маринад, після чого присипте рубаною кінзою або іншими подрібненими травами і подавайте до столу.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.