Заморожені яйця – рецепт приготування

Ви коли-небудь залишали яйця в морозилці?
Якщо так, то ви приблизно можете уявити, які оригінальні страви з них можуть вийти, адже заморожене яйце – це зовсім не зіпсований продукт.

Сьогодні редакція «З Смаком» викладе вам урок молекулярної кухні. Щоб приготувати яйця по абсолютно новому рецепту, вам знадобиться менше часу і сил, ніж на яєчню.

При розморожуванні білок повертається до свого попереднього стану, зате з жовтком можна експериментувати. Заморожений жовток на смак наче варений, а по консистенції – кремовий. Пропонуємо вам готувати за класичним рецептом це дієтичне блюдо, яке не назвеш інакше, як заморожена яєчня.


Інгредієнти для рецепта


яйце – 3 шт.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·1 Помийте яйця і відправте їх в морозилку на 2-3 дня.

·2 Дістаньте яйця з морозилки і залиште їх в теплі на 10-15 хвилин, після чого їх буде зручно чистити. Обережно видаліть шкаралупу.

·3 Дайте білку розморозитися. Жовтки приберіть в окрему миску, а білок збийте з сіллю і підсмажте на сковороді.

·4 Помістіть жовток на білок, поперчіть і подавайте до столу!

Ще один спосіб полягає в відділенні жовтків і надалі їх використанні. Самі по собі вони вже смачні, а з сіллю і прянощами стають повноцінною намазуванням. Найкраще до цієї страви підходить грибний соус. Таку оригінальну закуску з яєць складно зустріти на застілля тільки тому, що мало хто знає про це рецепті. Поділіться нею з іншими, зробіть меню ваших близьких!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.