Заливний пиріг з капустою — Рецепт приготування

заливний пиріг з капустою рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
40 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 5
Випічка, Закуски М’ясо

Рецепт холодцю пирога з фаршем і капустою припаде до душі тим хазяєчкам, які цінують свій час і хочуть порадувати домашніх або гостей смачною їжею. Апетитний, рум’яний і ароматний пиріг печеться легко і швидко, а який він ситний…

Капусту краще брати молоду, білокачанну; якщо вчора залишився капустяний салат з рослинним маслом, то він цілком зійде для начинки. Можна не додавати фарш, якщо ви не вживаєте м’ясо, замінивши його попередньообсмаженими грибами. Цей чудовий пиріг добре подавати з чаєм, бульйоном або холодними напоями. Він буде доречний на будь-якому столі, будь то святкову або звичайний вечеря.


Інгредієнти для рецепта


Капуста білоголова — 0,5 шт.

Яловичий фарш — 400 г

Кефір — 230 мл

Майонез — 230 г

Яйце — 3 шт.

Сода — 1 ч. л.

Пшеничне борошно — 8 ст. л.

Сіль — по смаку

Чорний перець (мелений) — по смаку

Прованські трави — по смаку

Зелень — 0,5 пуч.

Оливкова олія — 3 ст. л.


Як приготувати


·  1 На сковороді розігрійте 2 ст. л. олії, підсмажте фарш, посоліть його і додайте спеції.

·  2 Капусту дрібно нашаткуйте і проварити в підсоленій воді протягом 1-2 хвилин, потім злийте воду через друшляк.

·  3 Змішайте фарш, капусту й дрібно нарізану зелень.

·  4 У мисці змішайте яйця, майонез і кефір, добре перемішайте, додайте соду і просіяне борошно, а потім збийте холодець тісто за допомогою міксера.

·  5 Змастіть форму для запікання залишилися маслом, влийте половину тіста. Акуратно викладіть начинку і залийте її іншою частиною тіста.

·  6 Випікайте пиріг 30 хвилин при температурі 180 градусів. Готовність перевірити дерев’яною шпажкою або зубочисткою.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Комментарии закрыты.