Закуска з цвітної капусти – рецепт приготування

Цвітна капуста – дуже корисний продукт, та й коштує в сезон копійки. Але далеко не кожному подобається її смак, особливо дітям.

Але з цієї закускою все піде по іншому! Навіть найвибагливіші їдці змітають з тарілки хрусткі палички за лічені хвилини.


Інгредієнти для рецепта


Кольорова капуста – 700 г

Цибуля – 0,5 шт.

пармезан – 4 ст. л.

Панірувальні сухарі – 4 г

яйце – 1 шт.

Соняшникова олія – 2 ст. л.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·1 Доведіть воду до кипіння, підсолити. Опустіть в неї суцвіття капусти і проваріть 5-10 хвилин, поки вони не стануть м’якими. Ретельно процідіть, підсушіть паперовими рушниками і подрібніть за допомогою кухонного комбайна або блендера до шматочків розміром із зернятко рису. Але не перестарайтеся!

·2 Відокремте 3 склянки суміші. Наріжте цибулю кубиками, натріть пармезан. З’єднайте. Додайте панірувальні сухарі, яйце, 1 ч. л. солі і перець. Перемішайте до однорідності. Застеліть деко пергаментом, змастіть рослинною олією. Сформуйте вологими руками довгасті котлетки. Викладіть їх на пергамент на відстані 2-2,5 см один від одного.

·3 Запікайте при 180 градусах близько 20 хвилин, потім переверніть і продовжуйте готувати ще 10-15 хвилин, поки не підрум’яняться.

Подавайте гарячими з улюбленим соусом. Насолоджуйтесь смакотою і розповідайте про це рецепті друзям!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.