Закуска з болгарського перцю – рецепт приготування

Закуска з болгарського перцю - рецепт приготування

Якщо ви перебуваєте в постійному пошуку цікавих ідей для святкового столу, напевно ви вже перепробували безліч оригінальних закусок. Зазвичай, щоб приготувати щось незвичайне, потрібно витратити багато часу і зусиль на оформлення страви.

Ми розповімо, як можна приготувати дуже ошатну і неймовірно ніжну закуску без зайвої метушні. Фарширований болгарський перець – краще, що можна збагнути з простих інгредієнтів на швидку руку. Обов’язково спробуйте, вам точно сподобається!

Інгредієнти для рецепта

  • Болгарський перець – 7 шт.;
  • Вершкове масло – 170 г;
  • Шинка – 200 г;
  • Петрушка – 20 г;
  • Сир фета – 180 г;
  • Сіль – за смаком;
  • Чорний перець (мелений) – за смаком.

Як приготувати

1) За допомогою вилки розітріть розм’якшене вершкове масло з сиром фета, додайте нарізану дрібними кубиками шинку, 1 жовтий болгарський перець, подрібнену петрушку, сіль і перець. Ретельно все перемішайте.

2) Вимийте 6 червоних болгарських перців і акуратно зріжте капелюшок з плодоніжкою. Не розрізаючи перець, видаліть білі перетинки і насіння, промийте перець зсередини, щоб в ньому не залишилося нічого зайвого.

3) За допомогою столової ложки нафаршіруйте перець і поставте на 1 годину в холодильник. Потім наріжте фаршировані перці однаковими кружальцями.

Закуска з болгарського перцю — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:


Вітаємо, ніжна закуска з болгарського перцю готова! Це набагато цікавіше звичайних бутербродів, та й готується не набагато довше. Смачного! Поділіться таким незвичайним рецептом зі своїми друзями.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.