Закуска з болгарського перцю – рецепт приготування

Якщо ви перебуваєте в постійному пошуку цікавих ідей для святкового столу, напевно вже перепробували безліч оригінальних закусок. Зазвичай, щоб приготувати щось незвичайне, потрібно витратити багато часу і зусиль на оформлення страви.

Ми розповімо, як можна приготувати дуже ошатну і неймовірно ніжну закуску без зайвої метушні. Фарширований болгарський перець – краще, що можна збагнути з простих інгредієнтів на швидку руку. Обов’язково спробуйте, вам точно сподобається!


Інгредієнти для рецепта


Болгарський перець – 7 шт.

Вершкове масло – 170 г

шинка – 200 г

петрушка – 20 г

Сир фета – 180 г

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·1 За допомогою вилки розітріть розм’якшене вершкове масло з сиром фета, додайте нарізану дрібними кубиками шинку, 1 жовтий болгарський перець, подрібнену петрушку, сіль і перець. Ретельно все перемішайте.

·2 Вимийте 6 червоних болгарських перців і акуратно зріжте капелюшок з плодоніжкою. Чи не розрізаючи перець, видаліть білі перетинки і насіння, промийте перець зсередини, щоб в ньому не залишилося нічого зайвого.

·3 За допомогою столової ложки нафаршіруйте перець і відправте на 1 годину в холодильник. Потім наріжте фаршировані перці однаковими кружальцями.

Вітаємо, ніжна закуска з болгарського перцю готова! Це набагато цікавіше звичайних бутербродів, та й готується не набагато довше. Смачного! Поділіться таким незвичайним рецептом зі своїми друзями.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.