Закуска з авокадо – рецепт приготування

Цікавий спосіб подати до святкового столу червону рибу – включити малосольне ніжне філе до складу оригінального тартара з авокадо і огірка. Класичне поєднання з мотивом з азіатської кухні порадує не тільки смаком, але і вітамінним складом.

Подати тартар ми пропонуємо на шматочку житнього хліба або в маленькій тарталетці. Любителі гострих закусок можуть скрасити блюдо сумішшю і білого, чорного і червоного перцю.


Інгредієнти для рецепта


лосось – 250 г

авокадо – 1 шт.

огірки – 1 шт.

Червона цибуля – 1 шт.

Оливкова олія – 2 ч. л.

Соєвий соус – 3 ч. л.

Гірчиця – 2 ч. л.

хліб – 300-400 г


Як приготувати


·1 Червону рибу наріжте кубиками з ребром 0,5-1 см.

·2 Авокадо очистіть від шкіру і разом з огірком і цибулею наріжте кубиками.

·3 Помістіть всі інгредієнти в миску, додайте олію, соєвий соус і гірчицю. Все добре перемішайте.

·4 Тонко наріжте хліб. При бажанні скибочки можна німого посушити в тостері або духовці.

·5 Викладіть підготовлену суміш на хліб – готово!

Ніжне поєднання червоної риби і авокадо підкреслюють пікантні зернятка гірчиці. Така закуска безсумнівно викличе інтерес ваших гостей – пора б порадувати їх чимось оригінальним!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.