Закуска «Французька» — Рецепт приготування

закуска «французька» рецепт приготування

Тип:
Закуски
Час:
20 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 5
Закуски

Запечені в духовці або смажені у фритюрі сирні кульки — класика французької кухні. Подається закуска з різними соусами, особливо вдало вона поєднується з журавлинним або соусом тартар. Для приготування знадобиться твердий сир будь-якого сорту і жирності, навіть можна поекспериментувати з «Мисливською» або «Мармуровим».

Зазвичай обвалюються кульки в панірувальних сухарях. Спробуйте замінити їх борошном — вийде гладка, ніжна ірум’яна кірочка. Для гострого смаку додайте зубчик часнику, пропущений через прес.


Інгредієнти для рецепта


Яєчні білки – 4 шт.

Твердий сир – 200 г

Пшеничне борошно – 1 ст. л.

Соняшникова олія – 250 мл

Зелень – по смаку

Сіль – по смаку


Як приготувати


·  1 За допомогою міксера збийте білки до стійкої піни, поступово, продовжуючи збивати, додайте тертий сир.

·  2 Потім додайте дрібно посічену зелень, посоліть.

·  3 У глибокій сковороді розігрійте олію.

·  4 з сиру з білками сформуйте кульки і обваляйте їх у борошні.

·  5 Смажте вироби до збільшення в об’ємі.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.