Закуска «Білі тюльпани» – рецепт приготування

Красиво подане блюдо завжди з’їдається швидше, ніж викладений звичайної гіркою салат. Навіть смак його якимось чарівним чином стає на порядок цікавіше і більш насиченим.

Закуска «Білі тюльпани» підкорює своєю простотою і незвичайністю. Таким чином можна подати фаршировані яйця з будь-якою начинкою, але ми вибрали вершкову, щоб смак відповідав ніжному увазі страви.

Тюльпани можна зробити різних квітів, зануривши зварене яйце в тертий буряк, сік червонокачанної капусти або відвар цибулиння.


Інгредієнти для рецепта


яйце – 5 штук.

Вершковий сир – 150 г

часник – 2 зуб.

майонез – за смаком

зелень – за смаком


Як приготувати


·  1. Зваріть яйця круто, остудіть.

·  2. Зробіть хрестоподібний надріз у вузькій частині яйця і акуратно дістаньте жовток.

·  3. Розімніть жовток виделкою, додайте майонез, вершковий сир (можна замінити на плавлений сирок) і пропущений через прес часник, все добре перемішайте до отримання маси пастоподібної консистенції.

·  4. Наповніть сумішшю кондитерський шприц або помістіть начинку в пакет, а потім зріжте куточок.

·  5. Начините пастою білок, стебла зробіть з пагонів цибулі, петрушки або іншої зелені.

З таких квітів можна зробити цілий букет на тарілці, а якщо додати ще й кілька червоних тюльпанів з томатів, вийде дуже ефектно! Такі ідеї варто зберегти в закладках.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.