Закриті Тартіні – рецепт приготування

Сьогодні редакція «З Смаком» розповість вам про те, що французи називають Тартіні, а італійці – брускетто. В Італії ситна закуска зі звучною назвою tartine al pomodoro є чимось середнім між традиційним Тартіні і булочкою, а готується так само просто, як гарячий бутерброд.

Отже, італійські тарталетки вже зачекалися своїх залицяльників! І нехай вони не будуть нагадувати формою кошики, але прісне бездріжджове тісто, що йде в основу, дає право називати їх такими.

Візьміть помідор побільше і вперед! Врахуйте, що інгредієнти потрібно розподілити порівну на 5 порцій.


Інгредієнти для рецепта


помідор – 1 шт.

моцарелла – 100 г

Листкове тісто – 500 г

сіль – за смаком

орегано – за смаком

яйце – 1 шт.

пармезан – 25 г


Як приготувати


·1 Для початку підготуємо інгредієнти: наріжте помідор і моцарелу кружками;натріть пармезан;розбийте яйце, відокремте білок від жовтка і збийте жовток.

·2 Промокніть помідори і моцарелу сухою серветкою, щоб прибрати зайву вологу. Готове тісто розрізати на 2 частини.

·3 На першу частину тіста викладіть нарізані помідори на відстані один від одного приблизно в 2,5 см. Посоліть, присипте орегано і покладіть по шматочку моцарели на кожен з них.

·4 Накрийте помідори з моцарелою другим шаром тіста і акуратно виріжте ножем самі Тартіні, залишаючи приблизно по сантиметру вільного тесту, щоб защипнуть його. Для цих цілей можна використовувати вилку.

·5 Викладіть Тартіні на змащене деко, змастіть жовтком, присипте пармезаном і випікайте протягом 15 хвилин при 190 градусах.

Тарталетки з начинкою подаються гарячими, щоб насолодитися тягучим сиром і чудовим ароматом. Замість сушеного орегано можна додати свіжий базилік, а самі тарталетки з сиром і помідорами рекомендується прикрасити на свій розсуд кунжутом або маком. Смачного! Не забудьте поділитися цим простим рецептом з друзями.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.