Заготівля для олів’є – рецепт приготування

Олів’є – найпопулярніший салат зимових застіль. Особливо часто його подають до новорічного столу, адже це вже ціла традиція, яка вироблялася протягом багатьох десятків років.

Олів’є люблять дорослі і діти, але коли приходить час його готувати, господині одразу ж біжать в магазин за консервованим горошком і відкривають трилітрову банку з огірками. Щоб зробити процес приготування максимально зручним, ми хочемо поділитися з вами рецептом дуже крутий заготовки саме для цього салату.


Інгредієнти для рецепта


огірки – 10-12 шт.

горошок – 1 скл.

вода – 350 мл

сіль – 1 ст. л.

цукор – 2 ст. л.

оцет – 1 ст. л.

часник – 2 зуб.

парасольки кропу – 1 шт.


Як приготувати


·  1. Варіть зелений горошок протягом 15-20 хвилин.

·  2. Наберіть в каструлю холодну воду і замочіть в ній огірки на 3-4 години. Потім гарненько їх вимийте.

·  3. На дно літрової банки покладіть часник і кріп, помістіть в банку огірки разом з горошком. Влийте в банку окріп і дайте закрутки настоятися протягом 5 хвилин, потім вилийте його і знову залийте новою порцією окропу ще на 5 хвилин.

·  4. Злийте воду в глибоку каструлю, додайте оцет, сіль і перець, також можете додати спеції за смаком. Дайте воді закипіти. Після закипання залийте рідиною огірки з горошком і закатати банки кришками.

·  5. Поставте банки на кришки і укутайте їх ковдрою. Дайте закрутки охолонути.

Вітаємо, тепер ви зможете готувати улюблений салат без всяких труднощів. Поділіться рецептом цієї легкої закрутки зі своїми друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.