Юшка з ріпою

Щоб приготувати юшку з ріпою потрібно:

– три ріпи (по 200 грам) з бадиллям,
– дві столові ложки перловки,
– одна морква,
– дві ложки овочевого відвару,
– три столові ложки рослинної або оливкової олії,
– а так же рубана пряна зелень і сіль.

Приготування юшки.

Ріпу відокремити від бадилля, промити бадилля і порубати. Очищені і вимиті ріпу і морква потрібно нарізати дрібною соломкою. Перлову крупу потрібно добре промити і замочити на дві години. У каструлі залити перлову крупу овочевим відваром. Далі довести її до повного кипіння, після чого додати сюди приготовлену ріпу а так само морква з бадиллям ріпи і посолити. Юшку довести до кипіння і бажано настояти при закритій кришці найкраще без нагрівання протягом двадцяти хвилин. При подачі влити в юшку рослинне масло і посипати приготованою рубаною зеленню. Сайт Смачна їжа .

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.