Єврейські котлети – рецепт приготування

А ви знаєте, в чому полягає особливість єврейських котлет? Ця страва традиційно готується з курятини і збитих яєць. Щоб домогтися легкості другої страви, додавати в фарш яйця потрібно по-особливому: спочатку відокремте білки від жовтків, а потім збивайте їх окремо.

Така хитрість дозволить котлет стати пишними і повітряними. Це друга страва можна їсти навіть тим, хто хоче позбутися зайвої ваги, оскільки в нього не входять борошно, хліб або ж манка. Спробуйте, не пошкодуєте!


Інгредієнти для рецепта


Куряче філе – 300-350 г

яйце – 4 шт.

Соняшникова олія – 2 ст. л.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – 2 щеп.


Як приготувати


·1 Відокремте яєчні білки від жовтків, ретельно збийте. Збивайте білки до тих пір, поки не утвориться пишна густа піна, рекомендуємо використовувати для цього міксер.

·2 Кілька разів пропустіть через м’ясорубку куряче філе і помістіть його в глибоку ємність.

·3 Вмішайте в фарш жовтки, додайте сіль і перець за смаком. Потім акуратно вмішати збиті білки, робити це потрібно дуже обережно, щоб білкова маса не втратила своєї легкості.

·4 Сформуйте з фаршу котлети і обсмажте їх в сковороді на рослинній олії з обох боків до появи золотистої скоринки.

Вітаємо, найніжніші і повітряні курячі котлети готові! Їх потрібно подавати гарячими. По ходу приготування можете додавати в фарш улюблені спеції і прянощі. Поділіться цим легендарним рецептом зі своїми друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.