Єгипетський торт — рецепт приготування

Сьогодні «З Смаком» підготував для вас рецепт дуже смачного і досить простого в приготуванні єгипетського торта. Він складається з 3 легких повітряних коржів, заварного крему і хрусткою прошарку.

Для приготування єгипетського торта доведеться докласти трохи зусиль, але, спробувавши ці ласощі, ви переконаєтеся, що воно того варте. Цей торт вбиває наповал з першого шматочка!


Інгредієнти для рецепта


яєчні білки — 9 шт.

Пшеничне борошно — 6,5 ст. л.

цукор — 650 г

Грецькі горіхи — 300 г

Яєчний жовток — 10 шт.

Ванільний цукор — 20 г

молоко — 350 мл

Вершкове масло — 170 г

вершки — 350 мл


Як приготувати


·  1. Спочатку приготуйте 3 коржа. Для кожного необхідно взяти 3 білка, 2,5 ст. л. цукру і пів-ложки борошна і 50 г мелених в блендері горіхів. Білки збийте в міцну піну, додайте в них цукор і продовжуйте збивати. Після акуратно додайте борошно і горіхи і обережно перемішайте до отримання однорідної маси.

·  2. Форму для випічки застеліть пергаментом і змастіть рослинною олією. Акуратно викладіть тісто для коржа і відправте в розігріту до 170 градусів духовку на 20 хвилин.

·  3. Для приготування крему змішайте жовтки, 10 ст. л. цукру, борошно, що залишилося, ванільний цукор і молоко. Поставте інгредієнти на вогонь і доведіть до кипіння, постійно помішуючи. Перед самим закипанням приберіть, але помішуйте крем ще 2 хвилини, після чого остудіть його.

·  4. Масло наріжте шматочками і додайте його в крем, після чого збийте крем міксером до отримання однорідної маси.

·  5. Цукор, що розтопіть в каструлі і трохи карамелізіруется його. Відразу вилийте його на пергамент і накрийте зверху ще одним листом пергаменту. Роздавите цукор качалкою на дрібні шматочки для хрусткого шару.

·  6. Збийте вершки до міцних піків і змішайте з карамелізований цукром і залишилися рубаними горіхами.

·  7. На кожен корж викладіть 1/3 заварного крему. Зверху викладіть шар з вершків і карамелі з горіхами. Так повторіть ще 2 рази. Прикрасьте торт горіхами.

Цей торт із заварним кремом — частування, яке можна подати до будь-якого святкового столу. Він буде завжди доречним! А як він смачний з ароматним чаєм …

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.