Яєчня в духовці — Рецепт приготування

яєчня в духовці рецепт приготування

Тип:
Сніданки
Час:
10 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 2
Закуски

Варені або смажені яйця — класичний швидкий сніданок, який не раз виручав запізднюючихся на роботу господинь. Ось тільки таке блюдо швидко приїдається і знову доводиться ламати голову над тим, чим би це порадувати домочадців з ранку. Виявляється, звичну поживну і корисну страву можна приготувати в духовці.

«Зі Смаком» із задоволенням поділиться новеньким рецептом яєць по-неаполітанськи. Родзинка страви в ароматних спеціях, пікантному сирі і каперсах. Останні, до речі, можна замінити оливками або маринованими корнішонами. Ах так, ще знадобиться посудина, але і формочки для кексів відмінно підійдуть.


Інгредієнти для рецепта


Каперси – 10 шт.

Оливкова олія – 2 ч. л.

Сіль – по смаку

Чорний перець (мелений) – по смаку

Розмарин – 5 г

Чебрець – 5 г

Пармезан – 15 г

Моцарелла – 125 г

Яйце – 2 шт.

Помідор – 1 шт.


Як приготувати


·  1 Помідор помийте і наріжте кубиками. Розподіліть порівну на дві кокотниці, додайте кілька крапель оливкової олії, посоліть і поперчіть.

·  2 Кульку моцарелли також розріжте навпіл і викладіть поверх томатів.

·  3 Влийте яйця, за бажанням посоліть, додайте спеції і тертий пармезан.

·  4 Відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 7 хвилин.

·  5 Перед подачею прикрасьте дрібно нарізаними каперсами.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.