Яловичина з картоплею фрі – рецепт приготування

Здавалося б, немає банальніше страви, ніж м’ясо з картоплею. Дозвольте тут заперечити: все залежить від підібраного соусу і подачі! Багато майстрів кулінарного мистецтва закликають робити акцент на цих двох пунктах.

Хоча ми готуємо вдома, а не в ресторані, все ж варто відточувати свої кулінарні навички і пробувати щось нове, вишукане. Наприклад, зробити яловичину з картоплею фрі і соєво-вершковим соусом. За гучним описом ховається просте і неймовірно смачна страва, приготувати яке слід хоча б раз в житті.


Інгредієнти для рецепта


яловичина – 0,5 кг

Картопля – 2 шт.

Зелена цибуля – 1 шт.

гарбуз – 500 г

Оливкова олія – 3 ст. л.

Соєвий соус – 100 мл

Вершкове масло – 100 г


Як приготувати


·1 Картопля очистіть від шкірки, наріжте тонкою соломкою і обсмажте на розпеченій сковороді з оливковою олією.

·2 Картопля відставте в сторону, а на маслі, що залишилося прожарьте скибочки яловичини до готовності. При необхідності додайте ще оливкової олії.

·3 Лук-порей наріжте кільцями, гарбуз соломкою, обсмажте.

·4 Розтопіть вершкове масло на сковороді, додайте соєвий соус. Грійте суміш на повільному вогні, постійно помішуючи, поки соус не загусне.

·5 Викладіть на тарілку цибулю з гарбузом, потім скибочки м’яса і картопля, полийте блюдо соусом. Готово!

сервірувати яловичину можна порційно або подавати на великому загальному блюді. У будь-якому випадку ваші гості або домашні будуть приємно здивовані. Не вірите? Варто перевірити! А щоб рецепт не загубився, збережіть його в закладках.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.