Яловичина з імбиром в рукаві – рецепт приготування

Приготування яловичини – справа не з простих, адже часто м’ясо залишається жорстким навіть через 1-2 години варіння або гасіння. Ця проблема легко вирішується, якщо у вас знайдеться рукав для запікання і ви знаєте рецепт відповідного пом’якшує маринаду.

Секрет його приготування вам сьогодні і розповість «З Смаком». Запечене м’ясо вийде ніжним, ароматним, з ледь помітною острінкой, адже готувати ми його будемо за східним рецептом з імбиром.


Інгредієнти для рецепта


яловичина – 1 кг

часник – 2 зуб.

Соєвий соус – 0,5 скл.

Соняшникова олія – 0,5 скл.

імбир – 30 г


Як приготувати


·  1. Часник і свіжий імбир очистіть, помістіть в блендер, подрібніть і перемішайте.

·  2. Змішайте часниково-імбирним суміш з соєвим соусом і олією.

·  3. Гарненько натріть маринадом м’ясо і залиште його мінімум на 30 хвилин.

·  4. Помістіть м’ясо в рукав для запікання і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 1 годину.

·  5. Дістаньте м’ясо і розірвіть рукав, вийшов соком полийте шматок яловичини, потім у відкритому вигляді поверніть м’ясо в духовку ще на 30 хвилин. Температуру зменшіть до 160 градусів.

Соковите м’ясо з рум’яною скоринкою буде чудово виглядати на вашому столі. Їм цілком можна замінити покупні напівфабрикати з сумнівним складом, тим більше що така яловичина виходить смачніше будь-яких копченостей. Обов’язково збережіть цей рецепт в закладках!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.