Яловичина з грибами — Рецепт приготування

яловичина з грибами рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
60 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 4
М’ясо

Таке блюдо заслужено можна назвати королівським! Яловиче м’ясо, яке найчастіше приготувати важко із-за жорсткості, пом’якшується натуральним йогуртом, гірчицею і молоком. Печериці доповнюють блюдо своїм ароматом, вони виходять в міру протушкувалися, щільні. Втім, гриби можете вибрати на свій смак, головне — вони повинні бути свіжими. Лисички або опеньки відмінно поєднуються з яловичиною.

До яловичини з грибами підійде будь-який гарнір: картопляне пюре, макарони, відварений рис або гречка. Спеції також можете вибрати інші, але пару гілочок чебрецю (чебрецю) додадуть тонку пряну нотку, розкриваючи аромат грибів. Експериментуйте і діліться з нами результатами!


Інгредієнти для рецепта


Яловичина — 600 г

Печериці — 300 г

Цибуля — 2 шт.

Томатна паста — 1 ст. л.

Йогурт — 2 ст. л.

Молоко — 200 мл

Чебрець — по смаку

Гірчиця — 1 ст. л.

Вершкове масло — 50 г

Вода — 0,5 скл.

Сіль — по смаку


Як приготувати


·  1 Розтопіть масло в сковороді з високими бортиками. Обсмажте нарізану півкільцями цибулю і крупно порубані або цілі гриби.

·  2 М’ясо наріжте маленькими брусочками, відправте в сковороду. Обсмажуйте протягом 10 хвилин.

·  3 Влийте воду, додайте гірчицю, томатну пасту і чебрець. Тушкуйте на середньому вогні 30 хвилин.

·  4 Влийте молоко і йогурт, посоліть, варіть ще 5 хвилин.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Комментарии закрыты.