Яловичина «Веллінгтон» — Рецепт приготування

яловичина «веллінгтон»

Тип:
Другі страви

Час:
125 хвилин

Складність:
Складно

Порцій: 5

М’ясо

Якщо ви шукаєте смачне гаряче м’ясне блюдо для новорічного столу, тоді краще яловичини «Веллінгтон» вам не знайти. По-перше, виглядає це частування дуже гідно. По-друге, його м’який смак неможливо передати словами. А якщо врахувати, що рецепт, який ми пропонуємо, є візитною карткою Гордона Рамзі, то він 100 % не повинен залишатися непоміченим.

Існує кілька теорій походження цієї страви. Деякі вважають, що воно було названо на честь першого герцога Веллінгтона. А все тому, що він обожнював запечену в тісті яловичину. Інші впевнені, що назвав його один кухар з Британії, який хотів дати англійська назва схожим французькому страви.

Невелика частина все-таки вважає, що це частування має зовсім не англійські коріння, а прийшло зі столиці Нової Зеландії, міста Веллінгтон. Якою б не була правда, дане блюдо гідно того, щоб його подали до святкового столу.Пробуємо?

Інгредієнти

Яловичина — 750 р

Печериці — 400 г

Прошутто — 7 шт.

Листкове тісто — 500 г

Гірчиця — 2 ст. л.

Жовтки — 3 шт.

Оливкова олія — 2 ст. л.

Сіль — 2 трісок.

Чорний перець (мелений) — за смаком

Приготування

·  1 Гриби подрібніть до стану пюре. Потім викладіть масу на добре розігріту сковороду. Обсмажуйте до тих пір, поки вода не випарується, близько 10 хвилин. Надішліть грибне пюре на тарілку і дайте йому охолонути.

·  2 Розігрійте на сковороді олію. Яловичу вирізку посоліть і поперчіть. Обсмажте по 30 секунд з кожної сторони. Коли м’ясо остигне, намажте його гірчицею.

·  3 На харчову плівку викладіть внапуск скибочки сиров’яленой шинки, зверху — грибне пюре, а по центру м’ясо.

·  4 Потім згортаємо рулет. Кладемо в холодильник на 20 хвилин.

·  5 У цей час підготовлене тісто розкачайте в прямокутник. Зверху викладіть м’ясний рулет. Тісто навколо нього змастіть жовтком. Загорніть рулет в тісто і відправте на деко. Шов повинен бути внизу. Зверху намажте все тісто жовтком і відправте рулет ненадовго в холодильник.

·  6 Попередньо розігрійте духовку до 200 градусів. Зробіть на рулеті невеликі надрізи. Змастіть їх також жовтком.Запікайте 20 хвилин. Потім зменшіть температуру до 180 градусів і готуйте ще 15 хвилин. Остудіть і подавайте.

 

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.