Яловичина, тушкована в пиві — Рецепт приготування

яловичина, тушкована в пиві рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
120 хвилин
Складність:
Середньо
Порцій: 5
М’ясо

Якщо ви ніколи не використовували пиво для приготування м’яса, дуже рекомендуємо спробувати. У хмільному напої можна замаринувати шашлик, шматочок вирізки для запікання або протушкувати в ньому гуляш.

Алкоголь під час приготування повністю випаровується, залишаючи приємний хлібний аромат, а ще він додає м’ясу небувалу м’якість. Вам обов’язково сподобається! Знадобиться якісний темне пиво і трохи терпіння, але результат того вартий. Отже, рецепт яловичини, тушкованої в пиві!


Інгредієнти для рецепта


Яловичина — 800 г

Пшеничне борошно — 40 г

Соняшникова олія — 50 мл

Цибуля — 300 г

Часник — 2 зуб.

Томатна паста — 60 г

Темне пиво — 500 мл

Морква — 2 шт.

Селера — 200 г

Сіль — по смаку

Чорний перець (мелений) — по смаку


Як приготувати


·  1 Підготуйте інгредієнти: цибуля наріжте півкільцями, подрібніть часник, м’ясо наріжте середніми шматочками і обваляйте в борошні.

·  2 Обсмажте кожен шматочок м’яса з усіх сторін на соняшниковій олії, потім додайте в сковороду цибулю і часник.

·  3 Коли цибуля стане прозорою, додати томатну пасту, посоліть, поперчіть, накрийте сковороду кришкою і тушкуйте протягом 1-2 хвилин.

·  4 Перекладіть м’ясо в глибоку каструлю, залийте пивом і тушкуйте на повільному вогні 45 хвилин, помішуючи.Додайте нарізані кубиками моркву і селеру, тушкуйте ще 45 хвилин.

·  5 Слідкуйте за тим, щоб у каструлі залишалося достатньо рідини при її випаровуванні доливайте окріп.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Комментарии закрыты.