Яловичина, тушкована в червоному вині – рецепт приготування

Яловичина рідко виходить м’якою і соковитою, але якщо вже вам вдалося приготувати розпадається на волокна смачний шматочок, така трапеза запам’ятається надовго.

Якщо у вас є мультиварка, ви просто зобов’язані скористатися нею для приготування яловичини в червоному вині! П’янкий напій розм’якшити м’ясо, додасть йому небувалу соковитість і пряний аромат, але алкоголь не буде відчуватися – в процесі приготування від нього не залишиться й сліду.


Інгредієнти для рецепта


яловичина – 750 г

бекон – 250 г

печериці – 500 г

морква – 4 шт.

Цибуля – 1 шт.

часник – 3 зуб.

Червоне вино – 700 мл

Лавровий лист – 3 шт.

петрушка – 0,5 Пуч.

чебрець – 1 трісок.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·  1. Бекон дрібно наріжте, покладіть в чашу мультиварки, обсмажте в режимі «Випічка», поки не витопити жир.

·  2. Яловичину наріжте невеликими смужками, додайте до бекону, обсмажте протягом 7-10 хвилин.

·  3. Лук наріжте кубиками, моркву натріть на крупній тертці, часник пропустіть через прес. Надішліть підготовлені овочі в чашу мультваркі, обсмажте ще хвилин 15, посоліть і поперчіть.

·  4. Влийте вино, готуйте яловичину в режимі «Гасіння» протягом 1 години.

·  5. Додайте до м’яса спеції, подрібнену петрушку і нарізані пластинами гриби, тушкуйте ще 1 годину.

Яловичина у вині – прекрасне доповнення до гарніру з пряною гарбуза. Геть стандартні вечері! А якщо рецепт вам сподобався, поділіться ним з друзями.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.