Яловичина, тушкована в червоному вині — рецепт приготування

Яловичина рідко виходить м’якою і соковитою, але якщо вже вам вдалося приготувати розпадається на волокна смачний шматочок, така трапеза запам’ятається надовго.

Якщо у вас є мультиварка, ви просто зобов’язані скористатися нею для приготування яловичини в червоному вині! П’янкий напій розм’якшити м’ясо, додасть йому небувалу соковитість і пряний аромат, але алкоголь не буде відчуватися — в процесі приготування від нього не залишиться й сліду.


Інгредієнти для рецепта


яловичина — 750 г

бекон — 250 г

печериці — 500 г

морква — 4 шт.

Цибуля — 1 шт.

часник — 3 зуб.

Червоне вино — 700 мл

Лавровий лист — 3 шт.

петрушка — 0,5 Пуч.

чебрець — 1 трісок.

сіль — за смаком

Чорний перець (мелений) — за смаком


Як приготувати


·  1. Бекон дрібно наріжте, покладіть в чашу мультиварки, обсмажте в режимі «Випічка», поки не витопити жир.

·  2. Яловичину наріжте невеликими смужками, додайте до бекону, обсмажте протягом 7-10 хвилин.

·  3. Лук наріжте кубиками, моркву натріть на крупній тертці, часник пропустіть через прес. Надішліть підготовлені овочі в чашу мультваркі, обсмажте ще хвилин 15, посоліть і поперчіть.

·  4. Влийте вино, готуйте яловичину в режимі «Гасіння» протягом 1 години.

·  5. Додайте до м’яса спеції, подрібнену петрушку і нарізані пластинами гриби, тушкуйте ще 1 годину.

Яловичина у вині — прекрасне доповнення до гарніру з пряною гарбуза. Геть стандартні вечері! А якщо рецепт вам сподобався, поділіться ним з друзями.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.