«Ялинка» з листкового тіста – рецепт приготування покроковий з фото

«Ялинка» з листкового тіста – рецепт приготування покроковий з фото

Пекти пироги, торти і тістечка з саморобним кремом на свята — це не завжди гарна ідея, тому що найчастіше в цей період у господинь мало часу. Тому на допомогу приходять прості, але дуже оригінальні десерти. Наприклад, ця «Ялинка».

Для приготування пирога вам знадобиться всього 3 інгредієнта.

Ви можете спекти «ялинку» з шоколадно-горіховою пастою, варенням або зі згущеним молоком. До речі, буде смачно не тільки з солодкою, але і з солоною, ситною начинкою. Загалом, не обмежуйтеся цим рецептом. Підключайте фантазію і творіть. Візьміть тільки на замітку ідею!

Інгредієнти для рецепта

  • Листкове тісто — 250 г;
  • «Нутелла» — 4 ст. л.;
  • Яйце — 1 шт.

Як приготувати

1) Розкатайте перший шар листкового тіста на листі, застеленому пергаментом. У кого є час, може приготувати домашнє листкове тісто.

Розкатайте перший шар листкового тіста на листі

2) За допомогою ложки розподіліть шоколадно-горіхову пасту або іншу начинку на вибір: згущене молоко, вершковий сир, заварний крем і навіть варення або джем.

За допомогою ложки розподіліть шоколадно-горіхову пасту або іншу начинку

3) Зробіть це так, щоб у вас вийшов великий трикутник, як на фото.

у вас вийшов великий трикутник, як на фото.

4) Накрийте начинку другим шаром розкатаного тіста.

Накрийте начинку другим шаром розкатаного тіста.

5) За допомогою ножа по контуру виріжте трикутник з начинкою. Решту тіста не викидайте, воно ще знадобиться.

За допомогою ножа по контуру виріжте трикутник з начинкою.

6) Тепер прийшов час креатіва. Виріжте внизу стовбур дерева шириною 3 см. Потім робіть надрізи через кожні 2 см по краях тісту, як на фото. Так у вас вийде основа для майбутніх гілочок. Серединку і верхню частину залишаємо недоторканими.

Виріжте внизу стовбур дерева шириною 3 см. Потім робіть надрізи через кожні 2 см по краях тісту, як на фото.

7) Візьміть шматочки тіста, які будуть майбутніми гілками, і оберніть їх два рази навколо осі.

 оберніть їх два рази навколо осі

8) Для створення верхніх гілок зазвичай досить одного обороту.

Для створення верхніх гілок зазвичай досить одного обороту.

9) З тіста, що залишилося, зробіть зірку.

зробіть зірку

10) Збийте яйце і за допомогою пензлика змастіть їм поверхню тіста. Щоб пиріг вийшов більш блискучим, до яйця можете додати дрібку цукру. Випікайте в духовці, розігрітій до 190 градусів.

бийте яйце і за допомогою пензлика змастіть їм поверхню тесту. Щоб пиріг вийшов більш блискучим, до яйця можете додати дрібку цукру.

11) Через 15 хвилин у вас буде чудова їстівна ялинка!

«Ялинка» з листкового тіста — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:


Будьте обережні, після того як ви спробуєте цей пиріг з листкового тіста, у вас може виникнути залежність від нього. Ми не жартуємо, він дійсно дуже смачний. Начебто нічого особливого, але ідея дуже апетитна. Збережіть її собі!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Комментарии закрыты.